Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΣΧΟΛΕΙΟ 2020-2021

 Notebook, Στο Χώρο Εργασίας, Γραφείο

Η έννοια “σχολείο” τα τελευταία δύο χρόνια είναι κάπως διαφορετική από τα προηγούμενα. Λόγω του κορονοϊού οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε όλο το χρόνο σχολείο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μείναμε πίσω στα μαθήματα, αφού μπήκε στη ζωή μας το WEBEX.

Το WEBEX είναι μια εφαρμογή που σου παρέχει τις δυνατότητες να μιλάς με άτομα, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, μέσω των τηλεδιασκέψεων. Αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων εξ αποστάσεως.

Τα θετικά με τα μαθήματα μέσω WEBEX είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας και να εξοικειωθούμε με αυτή. Επίσης, καταφέραμε να προχωρήσουμε την ύλη μας, χωρίς εμπόδιο την απόσταση, και στη διάρκεια της καραντίνας.

Η αλήθεια είναι ότι το WEBEX δεν ήταν και η πιο ωραία και εύκολη εφαρμογή, αφού είχε αρκετές δυσκολίες σύνδεσης και κολλούσε αρκετά! Καμιά φορά κιόλας δεν μπορούσες να ακούσεις το μάθημα, αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ψάξεις να βρεις τα μαθήματα από άλλα παιδιά και να ενημερώσεις το σχολείο για το πρόβλημα που αντιμετώπιζες. Αυτό ήταν λίγο σπαστικό!

Ήταν μια περίεργη εμπειρία που η αλήθεια είναι δεν θέλαμε να ξαναζήσουμε…

Μαρία-Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου