Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Μια γρήγορη ματιά στο Forza Horizon 4



Το forza Horizon 4 δημιουργήθηκε  από την Playground Games και την Microsoft Studios και ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2018. από την Χbox.
To Forza σου δίνει την ευκαιρία να περιηγηθείς σε έναν χάρτη ο οποίος απεικονίζει ένα κομμάτι της Σκωτίας, καθώς και το Εδιμβούργο. Ο παίχτης θα μπορεί να δοκιμάσει κοντά στα 1000 αυτοκίνητα καθώς και να αγοράσει διάφορα σπίτια που θα λειτουργούν ως σταθμοί, για την εξερεύνηση του μεγάλου αυτού κόσμου του Forza.

Ο χάρτης είναι γεμάτος μυστικά, αγώνες, δρόμους και μαγευτικά τοπία που μπορείς να βρεις σε κάθε γωνία του. Επίσης, κάθε δώδεκα μέρες, οι εποχές στον χάρτη αλλάζουν. Έτσι, ο χρήστης δεν χάνει το ενδιαφέρον του ποτέ.
Το σύστημα τροποποίησης ποικίλει ανάλογα με το κάθε αμάξι. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις αλλά και να πειράξεις την μηχανή του αυτοκινήτου καθώς και να αλλάξεις λάστιχα στο αυτοκίνητο όπως και χρώμα. Με αυτό το σύστημα μπορείς να κάνεις κάθε αυτοκίνητο που έχεις πιο γρήγορο, πιο ευλύγιστο για να νικάς σε περισσότερους αγώνες και να έχεις μια καλύτερη εμπειρία.
Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα πράγματα που δεν σας είπαμε για αυτό το παιχνίδι, όπως ότι μπορείς να αγωνιστείς με τρένα και μαχητικό  τζετ και για τους κρυμμένους αχυρώνες με αντίκες, αλλά και για τα θαυμάσια γραφικά του, όμως δεν θέλουμε να βαρεθείτε. Ουσιαστικά, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι που μπορείς να παίζεις για ώρες, με φίλους ή και μόνος, και να συνεχίζεις να επιστρέφεις για παραπάνω.
Δημήτρης Παπαδάκης  Α6
Μάριος Βουρλιωτάκης  Α1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου